THIEMERS MAGASINS NYE SKRIVEKURSUS BLIVER ONLINE

Publiceret mandag den 16. marts 2020


Som alle ved, er intet pt., som det plejer at være. Det bliver vores nye skrivekursus med forfatter Christina Englund heller ikke. Det kan ikke blive i vores salon, som det var meningen – i hvert ikke de første gange.


Men vi kan ikke lade være at tænke, at der måske er nogle, der har særligt god tid i de kommende uger og gerne vil kaste sig over det skriveprojekt, de altid har drømt om.
Derfor har Christina nu skræddersyet et onlineforløb med større plads til særlige ønsker, specifikke projekter og individuelle behov.


De første to gange på skriveholdet bliver holdt på Skype mandag d. 23.3 og mandag d. 30.3 kl. 17-18.30.

I løbet af uge 13 og 14 vil du hver morgen modtage en skriveøvelse pr. mail, som du kan bruge som opvarmning eller inspiration til videre skrivning. Du vil desuden have mulighed for at få individuel feedback på tekster enten som memo eller på Skype 1-2 gange i ½-1 time ad gangen hver uge tilpasset dig og dine behov.

Hvis alt går vel, mødes skriveholdet fysisk i Thiemers Magasin de to sidste gange efter påske, dvs. mandag d. 20.4. og mandag d. 27.4. Hvis ikke det er muligt, fortsætter forløbet som hidtil.

Kurset koster 1650 kr. og du tilmelder dig ved at sende en mail til Thiemers Magasin: til@thiemersmagasin.dk