Læseklubber

Vi opretter løbende nye læseklubber for alle, der har lyst til at være med. Hvis du selv har lyst til at oprette en ny læseklub eller har en idé til en bog eller et tema for en ny læseklub, så tag kontakt til Filip, Nina eller Michael i Thiemers Magasin. til@thiemersmagasin.dk

Tjek kalenderen for tidspunkter.

Alle medlemmer af Thiemers Magasin er velkomne i læseklubberne. Bøgerne købes i Thiemers Magasin. Du behøver ikke købe alle læseklubbens bøger, kun dem, du deltager i diskussionerne af.

Thiemers læseklub

Har du lyst til at være med i Thiemers’ læseklub? Vi mødes en gang om måneden i salonen og diskuterer månedens bog.

Vi har blandt andet læst Julian Barnes “Tidens støj”, nigerianske Obiomas “Vi var fiskere”, Merete Pryds Helles “Folkets skønhed”, Atticus Lish: “Forberedelse til næste liv”, Lucia Berlins “Håndbog for rengøringskoner”, Dorthe Nors’ “Spejl skulder blink”, Ingvild H. Rishøis “Vinternoveller”, Edwars St. Aubyns Patrick Melrose-trilogi, Delphine de Vigans “Alt må vige for natten”, Kjell Westös “Luftspejling 38”, Sara Stridsbergs “Beckomberga”, Lena Anderssons “Brugstyveri – en kærlighedshistorie”, Siri Hustvedts “Den flammende verden”, Haruki Murakamis “Hardboiled Wonderland”, Tomas Espedals “Biografi Dagbog Breve”, Elena Ferrantes “Min geniale veninde”, Daniel Denciks “Anden person ental”, Josefine Klougarts “Om mørke”, Trude Marstein: “Hjem til mig”, Alice Munro: “For meget lykke”/”Too Much Happiness” og Kaspar Colling Nielsen: “Den danske borgerkrig 2018-24″.

Find tid for næste møde i kalenderen.

Pris:
Medlemsskab af Thiemers Magasin (400 kroner, der også giver 10% rabat på alle bogindkøb) + køb i Thiemers Magasin af de bøger, der skal diskuteres. Ved tilmelding betales for medlemsskab og den første bog.

 

ER AFHOLDT:

Det nye Amerika! – læseklub med David Trads

USA er verdens centrum: Ingen anden nation kommer i nærheden af nationens indflydelse på politik, økonomi, sikkerhed eller kultur. Resten af verden afventer uafladeligt USAs ageren – uagtet om verdens vigtigste nation vælger at handle (som i Irak) eller lade være (som i Syrien), ja, så fremkalder det stærke følelser.

USA er, som Leonard Cohen så præcist har formuleret det, både det bedste og det værste på kloden. Først og fremmest er landet både fascinerende og fristende – og det er med det udgangspunkt, at David Trads, mangeårig USA-korrespondent, leder en læseklub i Thiemers Magasin.

Læseklubben mødes en gang om måneden, hvor vi med udgangspunkt i enten en fag- eller skønlitterær bog debatterer tendenser i Amerika. De fleste bøger er på engelsk.

Læseklubben har blandt andet læst Paul Beattys “The Sellout”, Bruce Springsteens selvbiografi “Born to Run”, Don DeLillos “Zero K”, Atticus Lish: “Forberedelse til næste liv”, Rachel Kuschners “The Flamethrowers”, Philipp Meyers “Sønner”, Chimamanda Ngozi Adichies “Americanah” og Jennifer Egans “A Visit From the Goon Squad”, Patti Smiths “M Train” og Bernie Sanders “An Outsider in the White House”.

Pris:
Medlemsskab af Thiemers Magasin (250 kroner, der også giver 10% rabat på alle bogindkøb) + køb i Thiemers Magasin af de bøger, der skal diskuteres. Ved tilmelding betales for medlemskab og den første bog.

Tidspunkt:
I læseklubben mødes man cirka hver anden måned – se kalenderen.

 

ER AFHOLDT:

Mødre/fædrelæsegruppe i januar/februar 2017

Er du på barsel, og har du lyst til at blive inspireret til, hvilke bøger, du kan læse sammen med dit barn – både nu og når det bliver lidt ældre?

Så tag dit barn med til læsegruppe i Thiemers Salon fire mandage fra 11-12.

I forløbet af de fire mandage vil Lisa Gardum, der er master i børnelitteratur, anmelder, lærer og oplægsholder, præsentere dig for en varieret vifte af al den fantastiske litteratur, der findes til yngre børn.

Du vil få konkrete højtlæsnings- og godnatlæsningstips i forskellige genrer og temaer – alt sammen med udgangspunkt i noget af den nyeste børnelitteratur.

Hver mandag har et tema:

23/1: Børnebøger med rim, rytme, remser og poesi.
30/1: Humoristiske, sjove børnebøger
6/2: Filosofiske børnebøger
20/2: Børnebøger, der handler om venskab/ensomhed.

Pris: 500,- for for de fire mandage
Tilmelding: skriv til til@thiemersmagasin.dk

 

Private læseklubber

Har I selv en læseklub, men savner I en hyggelig ramme for den og måske inspiration til, hvad I skal læse?
Vi låner gerne salonen ud til læseklubber, hvis de køber min. 10 specialkaffe, -te eller vand per time, hvis det er i åbningstiden, og vi i øvrigt ikke har andet planlagt den dag. Hvis man vil booke salonen mere end en måned i forvejen kan man også vælge at leje den på normale vilkår.
Kontakt Rikke og hør mere om mulighederne.

photo 4