KØBENHAVNS HYGGELIGSTE BOGHANDEL FORTSÆTTER MED AT VÆRE KØBENHAVNS HYGGELIGSTE BOGHANDEL

Publiceret torsdag den 23. juli 2020

Fra 1. august overtager Michael Bjørn Nellemann Thiemers Magasin. Med ham får boghandlen en ejer, der har mange års erfaring fra den danske kulturverden, og som agter at fortsætte med at drive boghandlen i samme ånd som hidtil:

“Jeg synes, det er vigtigt, at man i København fastholder de kultur-bastioner, der spiller en stor rolle for så mange. Thiemers Magasin er meget mere end en delikatesse-boghandel og en bogcafe – det er også et mødested for forfattere og bogelskere, og jeg er glad for at være med til at bevare Københavns hyggeligste boghandel,” siger han.

Michael Bjørn Nellemann er formand for Rungstedlundfonden/Karen Blixen Museet og for Danmarkshuset i Paris. Han har tidligere været museumsdirektør for Nivaagaards Malerisamling og direktør for Det Obelske Familiefond. Derudover har han været hofchef for HKH Prins Henrik. Nu ser han frem til at kaste sin energi ind i et mindre, men betydningsfuldt kulturelt åndehul i København.

Den nye ejer glæder sig over, at de ansatte, Filip Vest og Nina Poulsen, fortsætter i Thiemers Magasin, og at også den hidtige ejer, Rikke Viemose, i en periode fortsat vil stå for Thiemers Læseklub og for at arrangere forskellige litterære events.

Rikke Viemose er begejstret over, at boghandlen bliver overtaget af en, der har lige så stor kærlighed til litteratur, som hun selv:

“Det glæder mig virkelig meget, at boghandlen fortsætter i samme ånd og stadig vil være et litterært mødested for både forfattere og læsere. Jeg glæder mig også til at samarbejde med Michael og synes, det er fantastisk, jeg kan fortsætte med det, jeg synes er sjovest,” siger hun.

Vi markerer overtagelsen sidst i august. Det hører I om senere.