Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Udstillingsreception i salonen

31/10/2014 14:00 - 17:00

submarine

Kunstnerne Christina Bredahl Duelund og Lena Ignestam udstiller “pop-up-kunst” i Thiemers Salon i november og december.

Fredag den 31. oktober 14-16.30 holder vi åbningsreception, hvor du har mulighed for at møde kunstnerne.

Lørdag 15. november udbyder vi desuden et kursus i at lave pop-up-bøger med Lena Ignestam som instruktør. Læs mere om det her.

Lena Ignestams nye popup artist books skildrer islandskaber, men handler også om ændringer og forskydninger i klima og samfund. De er historier om en verden af is, om forandring og forurening, overlevelse og fællesskab. Det er et billede af, hvordan folk forholder sig til hinanden, vores ressourcer og fremtid.

Lena Ignestam arbejder som kunstner med skulptur, tegning, animation og kunst i det offentlige rum. Hun er uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademi i København, og bor i Malmø.

www.lenaignestam.com

Med foto/tegningkollager og pop up artist books har Christina Bredahl Duelund med sin generelle interesse for tid denne gang taget afsæt i eventyret om Alice i Eventyrland og ”Tiden”, et digt af Benny Andersen. Begge tekster er på en gang personlige, men siger også noget generelt om, hvor vigtig en faktor tid er i livet.

I både kollager og artist books optræder Christina som en gennemgående karakter, der ligesom Alice og Benny forundres af de scenarier, livet bringer os.

Christina Bredahl Duelund arbejder som kunstner med skulptur, foto, tegning, video, animation og kunst i det offentlige rum. Hun er uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademi i København.

www.bredahlduelund.com

Popup kursus1

Detaljer

Dato:
31/10/2014
Tidspunkt:
14:00 - 17:00
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, , , ,

Sted

Thiemers Magasin
Tullinsgade 24
København V, 1618 Danmark
+ Google Map
Telefon:
+45 50595100