Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Søndagsevent: Malene Lei Raben

06/10/2019 15:00 - 16:00

Forfatter Malene Lei Raben interviewes af  Elisabeth Møller Jensen, om sin bog, “Fruen”.

Entré: 60,- (50,- for medlemmer).

Hvis du vil være sikker på at få en plads, kan du tilmelde dig ved at sende en mail til til@thiemersmagasin.dk

 

 

 

“Min mor var ked af, at min søster og jeg kaldte hende Fruen, men det var i mellemtiden blevet fælles for os. Fruen var en stærk kvinde, som krævede – og fik – særbehandling. Modig og intelligent, fordringsfuld, lunefuld og let at såre, og som en skandinavisk Kleopatra tiltrak hun mænd med fatale følger. Fruen kunne udmærket afkode undertonerne i sit kaldenavn og brød sig ikke om det, men det passede godt til hende og satte ord på noget, vi ikke kunne tale om.”

FRUEN er Malene Lei Rabens personlige fortælling om sin mor og om at være barn af ungdomsoprøret. Det er en historie om konsekvenserne af livsvalg og om det, som frihed koster. Især for de børn, der voksede op i skyggen af handlekraftige, selvrealiserende voksne. Det er også en historie om en lykkelig barndom, der tager en drejning, og om at være datter af en formidabel, intelligent og ekstremt besværlig kvinde. Og allermest er det en historie om kærlighed.

Malene Lei Raben (f. 1969) er cand. jur. fra Københavns Universitet. Hun har være adm. direktør og chef i mediebranchen. Sideløbende hermed også aktiv debattør, fast klummeskribent for Politiken, smagsdommer på DR2, tv-vært og mor til tre. “Fruen” er hendes debut som forfatter.

Elisabeth Møller Jensen stiftede i 1991 Kvindeligt Selskab. Fra 1990 til 2014 var hun direktør for Kvinfo, og hun er desuden forfatter til flere bøger. Hun tilhører den forkætrede kvindegeneration, som Malene Lei Raben slog sig på, og hun har også fortalt om sin egen mor i  familiehistorien “Dengang i Lemvig”, 2015.

 

Detaljer

Dato:
06/10/2019
Tidspunkt:
15:00 - 16:00
Begivenhed Kategori: