Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Søndagsevent: Mads Nissen

30/09/2018 15:00 - 16:00

Entré: 60,- (50,- for medlemmer).

Hvis du vil være sikker på at få en plads, kan du tilmelde dig ved at sende en mail til til@thiemersmagasin.dk

 

 

Mads Nissen er en af Danmarks mest markante og prisvindende dokumentarfotografer. Han er blevet hædret med over 60 priser internationalt og i Danmark, og ved det danske Årets Pressefoto er han blandt andet blevet tildelt hovedpriserne Årets Billede to gange, samt Årets Fotograf tre gange, senest i 2018.

I 2015 vandt hans billede af det russiske par Jon og Alex hovedprisen i World Press Photo.

Den 30. september er han gæst i Thiemers Magasin og vil fortælle om sin nye bog ’We are Indestructible’ der beskriver den colombianske borgerkrig, kokainøkonomi og fredsproces.

Den starter i 2016 hvor Præsident Santos tildeles Nobels Fredspris, og Mads Nissen får til opgave at lave den officielle udstilling for Nobels Fredscenter. Arbejdet fortsætter frem til foråret 2018 og giver et unikt og fascinerende indblik i FARC-guerillaen, kokainproduktionen og landets dybe og komplekse voldskultur.

Mads Nissen er i dag fastansat fotograf på Dagbladet Politiken, internationalt repræsenteret af Panos Pictures, og hans arbejde publiceres i blandt Time, Newsweek, CNN, National Geographic, The Guardian, Stern og Der Spiegel.

Mads Nissen bliver interviewet af journalist David Trads.

 

Detaljer

Dato:
30/09/2018
Tidspunkt:
15:00 - 16:00
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags: