Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

UDSOLGT Søndagsevent: om Marie Curie

24. marts 15:00 - 16:00

 

 

Entré: 70,- (60,- for medlemmer).

Hvis du vil være sikker på at få en plads, kan du tilmelde dig ved at sende en mail til til@thiemersmagasin.dk

De fleste kender navnet Madame Curie, men de færreste ved, hvem den polskfødte kvindelige  røntgenforsker egentlig var. Udover at værre den første kvinde, der blev professor i fysik ved Sorbonne-universitetet i Paris, og som modtog ikke bare én men to Nobelpriser, så var hun også en datidens mønsterbryder fra fattige kår, en kvindelig ildsjæl i en udpræget mandeverden, en skandaleombrust enke og mor til to.

Marie Curie var en bemærkelsesværdig kvinde, hendes forskning har været banebrydende for menneskeheden og en inspirator for alle videnskabskvinder verden over, og det har forsker i stjernestøv Anja C. Andersen og dr.odont. Frances Andreasen Østerfelt skrevet en bemærkelsesværdig bog om, en graphic novel med tegninger af den polske illustrator Anna Blaszczyk.

Mød Anja C. Andersen og dr.odont. Frances Andreasen Østerfelt til søndags-event i Thiemers d. 24. marts kl. 15-16 og hør dem fortælle om Madame Curie, fysikforskning, kvindeliv og om tilblivelsen af den grafiske roman, “Marie Curie – Et lys i mørket”.

Journalist og boghandler Merete Reinholdt interviewer.

Detaljer

Dato:
24. marts
Tidspunkt:
15:00 - 16:00
Begivenhed Kategori: