Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Søndagsevent: Aidt, Moestrup og Knutzon

01/06/2014 15:00 - 16:30

Skærmbillede 2014-05-07 kl. 21.56.48

Dette bliver en søndagsevent ud over det sædvanlige:

Forfatterne Mette Moestrup, Line Knutzon og Naja Marie Aidt udgiver 28. maj en fælles bog: “Frit flet”, som de alle kommer og præsenterer til vores søndagsevent.

“Frit flet” er både et digt og en debatbog. De tre forfattere har lavet den for at bidrage til debatten om køn og feminisme i Danmark. De oplever debatten herhjemme som forstenet, forældet og kedsommelig.

“Frit flet” er en kollage om frihed og køn blandt andet på baggrund af personlige livserfaringer. De kommer rundt om temaer som venskab, ensomhed, latter, moderskab, kærlighed, sex, magt og penge.

De tre forfattere er venner privat – Line Knutzon og Naja Marie Aidt helt tilbage fra barndomsårene. De har arbejdet på bogen siden 2009. Udover FRIT FLET har de tre forfattere det til fælles, at de kom til verden ved komplicerede fødsler. De er alle tre deres forældres førstefødte. De har alle tre søstre. De har alle tre siddet i elevråd. De har alle tre født børn, da de var i 20’erne. De har alle tre sønner. De har alle tre en eller flere skilsmisser bag sig. De har alle tre delebørn. De har alle tre boet alene i lange perioder/bor alene – sådan præsenterer de sig selv i bogen.

Under pseudonymerne A, B og C har de tre komponeret tekster i forskellige genrer, bl.a. interview, logbøger, lege, sange, smser, lister, digte og breve. FRIT FLET har mange fotos fra privatsfæren. Fotos er blandt andet af x-forfatter med søster, med mor, med gravid mave, som brud, alene osv. FRIT FLET er en vild og sjov kollage, fx er bogforsiden de tre kvinders hår flettet sammen, der er skrevet anonymt og kollektivt.

Tilmelding: Kom ind og køb en billet eller få reserveret en plads ved at sende en mail til: til@thiemersmagasin.dk

Entré: 60,-
Entré for medlemmer: 50,-

Eventen er støttet af Statens Kunstfond.

Kunstfonden_LOGO_small_sort_baggrund

 

 

Detaljer

Dato:
01/06/2014
Tidspunkt:
15:00 - 16:30
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, , ,

Sted

Thiemers Magasin
Tullinsgade 24
København V, 1618 Danmark
+ Google Map
Telefon:
+45 50595100