Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Søndagsevent: Camilla Stockmann og Janus Køster-Rasmussen

28/01/2018 15:00 - 16:00

Entré: 60,- (50,- for medlemmer).

Hvis du vil være sikker på at få en plads, kan du tilmelde dig ved at sende en mail til til@thiemersmagasin.dk

Skriv også, hvis vi skal lægge en bog til side til dig.

 

 

 

Årets første søndagsevent i Thiemers Magasin bliver med besøg af Cavlingpris-vinderne Camilla Stockmann og Janus Køster-Rasmussen.

De to – der også danner par privat – har netop fået den prestigefyldte journalistiske pris for deres bog “Bullshit”.

I sin tale til forfatterne sagde Cavlingprisformanden blandt andet:

“Kilder, der har været tavse i 30 år har talt. Det har I fået dem til. Og i dag er vi anderledes klogere på den virkelige historie om Bullshit – en samling venner fra et lille område på Vestamager, der i ti år kæmpede og ultimativt tabte den første danske rockerkrig mod de på alle måder mere professionelle Hells Angels.
Ti mænd blev dræbt i de år. Otte af dem havde tegningen af en toilettrængende tyr på rygmærket. “Kolort,” som de blev kaldt af deres fjender.

Bullshit ER tabernes historie. Der er historien om et forudsigeligt nederlag, og I fremstiller både medrivende og nøgternt forråelsens vej fra simple tyverier af ananasfrugter til drab, hvor liget efterfølgende blev rullet ind i et tæppe, kørt rundt i byen i nogle dage og derefter indstøbt i cement under et gulv på Christiania.

Det er en respektfuldt fortælling om nederlagets anatomi uden på nogen måde at romantisere handlingerne undervejs. I fortæller, I viser og I forklarer, hvordan sammenholdet i gruppen betød alt – uden at bortforklare volden.”

Forfatterne bliver interviewet af journalist Camilla Lindemann.

 

 

 

Detaljer

Dato:
28/01/2018
Tidspunkt:
15:00 - 16:00
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, , ,