Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Søndagsevent: Kristen Bjørnkjær og Camilla Lindemann

17/02/2019 15:00 - 16:00

Entré: 70,- (60,- for medlemmer).

Hvis du vil være sikker på at få en plads, kan du tilmelde dig ved at sende en mail til til@thiemersmagasin.dk

 

 

 

 

Venter de bare på, at en partner skal dukke op af disen, eller vogter de deres frihed med gitter og hængelås? Dater de på nettet? Har de et sexliv? Bliver de grebet af angst ved tanken om at bo alene i et sommerhus?

I den nye bog, “MIT LIV SOM ENESTÅENDE” har Camilla Lindemann – der selv er single – 16 eksistentielle og ærlige samtaler med mænd og kvinder mellem 45 og 78 om at være alene.

Blandt samtalepartnerne i bogen er “årets dansker”, CEO Katja Iversen, forfatter og foredragsholder Signe Wenneberg, borgmester Michael Ziegler samt forfatter og journalist Kristen Bjørnkjær.

17. februar vil Camilla Lindemann og Kristen Bjørnkjær fortælle om bogen og om at være alene, i samtale med ejer af Thiemers Magasin, Rikke Viemose.

Kristen Bjørnkjær fik i 1976 et stort litterært gennembrud med digtsamlingen “Kærestesorg”, der kom i hele 17 oplag(!) Derudover har han i mange år været kulturjournalist, fortrinsvis for Dagbladet information.

Camilla Lindemann, 69, er journalist og forfatter. Hun er tidligere chefredaktør for magasinerne IN, Femina og Psykologi. Hun er forfatter til flere bøger, blandt andet romanen “Vovestykker” og senest bogen “60 Med Mere, livskvalitet har ingen alder”.

Detaljer

Dato:
17/02/2019
Tidspunkt:
15:00 - 16:00
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
,