Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

UDSOLGT: Kunst og kærlighed – vandring i Anne Marie og Carl Nielsens fodspor

19/06/2018 17:00 - 19:00

DENNE EVENT ER DESVÆRRE UDSOLGT

Kunstnerparret Carl Nielsen og Anne Marie Carl-Nielsens var begge kompromisløse kunstnere, den ene højt skattet komponist, den anden verdenskendt billedhugger.

Nu får du mulighed for at gå i parrets fodspor med en eksklusiv litterær vandring, der begynder i deres lejlighed på Frederiksholms Kanal.

Lejlighedens nuværende beboer har tilbudt at lukke os ind i parrets smukke, historiske og fredede stuer. Her starter vi med et glas bobler, mens journalist Amalie Kestler og skuespiller Lotte Andersen fortæller om kunsten og kærligheden i parrets stormfulde ægteskab.

Amalie Kestler og Lotte Andersen er aktuelle med bogen “Carl & Marie”, hvor de har udvalgt og kommenteret et par hundrede af kunstnerparrets breve.

De vil læse op fra bogen og brevene, og de vil fortælle anekdoter fra kunstnerparrets liv.

Fra lejligheden vil vi bevæge os ned til Maries atelier og derefter vandre ud i byen for at se et par af Maries mest markante skulpturer: Ridderstatuen ved Christiansborg og havfruen ved Det kongelige Bibliotek.

Der er begrænset plads, og derfor er tilmelding nødvendig.
Meld dig til ved at skrive en mail til: til@thiemersmagasin.dk

Dato: 19. juni kl. 17-19.
Pris: 250,-
Sted: Vi mødes Frederiksholms kanal 28C – 10 minutter før

Bogen ”Carl & Marie” vil kunne købes med rabat denne aften.

 

Journalist Amalie Kestler og skuespiller Lotte Andersen vil guide dig gennem aftenen med fortællinger og oplæsning fra kunstnerparrets liv. De to er aktuelle med bogen “Carl & Marie”.

Detaljer

Dato:
19/06/2018
Tidspunkt:
17:00 - 19:00

Sted

Frederiksholms Kanal
Frederiksholms Kanal 28C + Google Map