Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

Filips læseklub: Amalie Smith – Thread Ripper

28. september 19:30 - 20:30

Filips læseklub: HYBRIDER

28/09, 19:30-20:30

Amalie Smith: Thread Ripper 

Jeg har givet min læseklub overskriften “Hybrider”, fordi jeg er meget optaget af litteratur, der ikke er bange for at blande genrer: essays forklædt som mailkorrespondancer, kærlighedshistorier skrevet som elektronikmanualer eller andre bøger, der har ben og arme i flere lejre på én gang. Jeg elsker også bøger, der ikke nødvendigvis er hybrider i deres form, men omhandler hybridtilstande: dyr der kan snakke, sårbare cyborgs og mennesker, der bliver forvandlet til huse. I min læseklub kommer vi blandt andet til at snakke om opløsningen mellem kultur og natur, om sammenblandede genrer og flydende køn og om alt det, der befinder sig lige imellem det abstrakte og konkrete.

Den første bog vi skal læse er Amalie Smiths nye bog “Thread Ripper”, der er en poetisk hybridtekst om hvordan programmeringen og vævningens historie er sammenfiltret. (Bogen er på dansk, selvom den har en engelsk titel)

Vi mødes første gang mandag d. 28. september klokken 19:30-20:30 og derefter mødes vi omkring den sidste mandag hver måned.

Detaljer

Dato:
28. september
Tidspunkt:
19:30 - 20:30