Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Det nye Amerika! – læseklub med David Trads

28/01/2015 17:00 - 18:00

Skærmbillede 2014-09-24 kl. 08.58.00

USA er verdens centrum: Ingen anden nation kommer i nærheden af nationens indflydelse på politik, økonomi, sikkerhed eller kultur. Resten af verden afventer uafladeligt USAs ageren – uagtet om verdens vigtigste nation vælger at handle (som i Irak) eller lade være (som i Syrien), ja, så fremkalder det stærke følelser.

USA er, som Leonard Cohen så præcist har formuleret det, både det bedste og det værste på kloden. Først og fremmest er landet både fascinerende og fristende – og det er med det udgangspunkt, at David Trads, mangeårig USA-korrespondent, leder den amerikanske læseklub i Thiemers Magasin.

Læseklubben mødes en gang om måneden, hvor de med udgangspunkt i enten en fag- eller skønlitterær bog debatterer tendenser i Amerika. Halvdelen af bøgerne er på engelsk.

I 2014 har klubben læst og diskuteret: Empire Falls, The Son, Americanah, A Visit from the Goon Squad, Kid, The Brief Wondrous Life of Oscar Wao, Double Down, Open City, The Monument…

Den første bog i år bliver ‘The Round House’ af Louise Erdrich. Det er historien om et mord på et indianer-reservat i North Dakota. En bog, der giver et enestående indblik i livet blandt USAs oprindelige befolkning.

Bogen kan købes nu hos Thiemers.

Pris:
Medlemsskab af Thiemers Magasin (250 kroner, der også giver 10% rabat på alle bogindkøb) + køb i Thiemers Magasin af de bøger, der skal diskuteres. Ved tilmelding betales for medlemskab og den første bog.

Tidspunkt:
Læseklubben mødes man en gang om måneden fra klokken 17:00 til 18:00.

Detaljer

Dato:
28/01/2015
Tidspunkt:
17:00 - 18:00
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags: