Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Bogreception: ReDesign Kids

24/09/2015 16:00 - 18:00

Reception for bogen “Redesign Kids”, der viser dig, hvordan du let og hurtigt kan omdanne aflagt voksentøj til cool tøj til børn.

Skærmbillede 2015-09-22 kl. 18.43.38Bogen er spækket med letforståelige trin-for-trin guides til at sy, teknikker til at lave print på tekstiler, simple mønstre og meget mere.

I Danmark køber vi rigtig meget tøj. Vores forbrug af tøj er næsten fordoblet siden 1990’erne, og gennemsnitligt køber hver dansker 16 kilo tøj om året. En stor del af det tøj, vi køber, havner hurtigt bagest i skabet. Når vi er færdige med at bruge tøjet, bliver det som regel givet til genbrug eller smidt ud til forbrænding. Når man tænker over, hvor mange ressourcer det kræver at producere tekstiler, er det et kæmpe spild, at det har så kort levetid.

Denne bog viser dig, hvordan du let og hurtigt kan omdanne aflagt voksentøj til cool tøj til børn. Bogen er spøkket med letforståelige trin-for-trin guides til at sy, teknikker til at lave print på tekstiler, simple mønstre og meget mere.

Om forfatterne:
Tilde Grynnerup (f.1973) er uddannet tekstilformidler fra Håndarbejdets Fremmes Seminarium, Professionsh.jskolen UCC.

Aya Gantriis (f. 1974) er uddannet skodesigner fra Cordwainers College i London.

De har begge arbejdet med forskellige former for bæredygtig mode og genbrug igennem de seneste 15 år i både København og London. De mødtes gennem et redesign-projekt for en større organisation i 2012.

 

 

 

Detaljer

Dato:
24/09/2015
Tidspunkt:
16:00 - 18:00
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
,