Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Amerikansk læseklub med David Trads

07/05/2015 17:00 - 18:00

Det nye Amerika – læseklub med David Trads

USA er verdens centrum: Ingen anden nation kommer i nærheden af nationens indflydelse på politik, økonomi, sikkerhed eller kultur. Resten af verden afventer uafladeligt USAs ageren – uagtet om verdens vigtigste nation vælger at handle (som i Irak) eller lade være (som i Syrien), ja, så fremkalder det stærke følelser.

USA er, som Leonard Cohen så præcist har formuleret det, både det bedste og det værste på kloden. Først og fremmest er landet både fascinerende og fristende – og det er med det udgangspunkt, at David Trads, mangeårig USA-korrespondent, leder læseklub i Thiemers Magasin.

Læseklubben mødes en gang om måneden, hvor vi med udgangspunkt i enten en fag- eller skønlitterær bog debatterer tendenser i Amerika. De fleste af bøgerne er på engelsk.

Læseklubben har blandt andet læst Philipp Meyers “Sønner”, Chimamanda Ngozi Adichies “Americanah” og Jennifer Egans “A Visit From the Goon Squad”.

Denne gang læser vi Rachel Kuschners “The Flamethrowers”/ “Flammekasterne”

Pris:
Medlemsskab af Thiemers Magasin (250 kroner, der også giver 10% rabat på alle bogindkøb) + køb i Thiemers Magasin af de bøger, der skal diskuteres. Ved tilmelding betales for medlemskab og den første bog.

Tidspunkt:
Læseklubben mødes man en gang om måneden fra klokken 17:00 til 18:00.

Detaljer

Dato:
07/05/2015
Tidspunkt:
17:00 - 18:00
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
,