Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Amerikansk læseklub med David Trads

22. februar 17:00 - 18:00


Det nye Amerika! – læseklub med David Trads

USA er verdens centrum: Ingen anden nation kommer i nærheden af nationens indflydelse på politik, økonomi, sikkerhed eller kultur. Resten af verden afventer uafladeligt USAs ageren – uagtet om verdens vigtigste nation vælger at handle (som i Irak) eller lade være (som i Syrien), ja, så fremkalder det stærke følelser.

USA er, som Leonard Cohen så præcist har formuleret det, både det bedste og det værste på kloden. Først og fremmest er landet både fascinerende og fristende – og det er med det udgangspunkt, at David Trads, mangeårig USA-korrespondent, leder en læseklub i Thiemers Magasin.

Læseklubben mødes en gang om måneden, hvor vi med udgangspunkt i enten en fag- eller skønlitterær bog debatterer tendenser i Amerika. De fleste bøger er på engelsk.

I februar læser vi George Saunders “Lincoln in the Bardo”.

Læseklubben har tidlgiere blandt andet læst Paul Austers “4321”, Nicole krauss’ “I Love Dick”, Paul Beattys “The Sellout”, Bruce Springsteens selvbiografi “Born to Run”, Don DeLillos “Zero K”, Atticus Lish: “Forberedelse til næste liv”, Rachel Kuschners “The Flamethrowers”, Philipp Meyers “Sønner”, Chimamanda Ngozi Adichies “Americanah” og Jennifer Egans “A Visit From the Goon Squad”, Patti Smiths “M Train” og Bernie Sanders “An Outsider in the White House”.

Pris:
Medlemsskab af Thiemers Magasin (250 kroner, der også giver 10% rabat på alle bogindkøb) + køb i Thiemers Magasin af de bøger, der skal diskuteres. Ved tilmelding betales for medlemskab og den første bog.

Tidspunkt:
I læseklubben mødes man cirka hver anden måned – se kalenderen.

Detaljer

Dato:
22. februar
Tidspunkt:
17:00 - 18:00
Begivenhed Kategori: