Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Amerikansk læseklub med David Trads

21/01/2016 17:00 - 18:00

USA er verdens centrum: Ingen anden nation kommer i nærheden af nationens indflydelse på politik, økonomi, sikkerhed eller kultur. Resten af verden afventer uafladeligt USAs ageren – uagtet om verdens vigtigste nation vælger at handle (som i Irak) eller lade være (som i Syrien), ja, så fremkalder det stærke følelser.

USA er, som Leonard Cohen så præcist har formuleret det, både det bedste og det værste på kloden. Først og fremmest er landet både fascinerende og fristende – og det er med det udgangspunkt, at David Trads, mangeårig USA-korrespondent, leder den amerikanske læseklub.

Læseklubben mødes en gang om måneden, hvor vi med udgangspunkt i enten en fag- eller skønlitterær bog debatterer tendenser i Amerika. De fleste af bøgerne er på engelsk.

Læseklubben har blandt andet læst Philipp Meyers “Sønner”, Chimamanda Ngozi Adichies “Americanah” og Jennifer Egans “A Visit From the Goon Squad”.

Til mødet i januar læser vi Ta-Nehisi Coates’ blændende ‘Between the world and me’.

Pris:
Medlemsskab af Thiemers Magasin (250 kroner, der også giver 10% rabat på alle bogindkøb) + køb i Thiemers Magasin af de bøger, der skal diskuteres. Ved tilmelding betales for medlemskab og den første bog.

Tidspunkt:
Læseklubben mødes en gang om måneden fra klokken 17:00 til 18:00.

Ring 50 59 51 00 eller skriv: til@thiemersmagasin.dk, hvis du har lyst til at være med.

Detaljer

Dato:
21/01/2016
Tidspunkt:
17:00 - 18:00
Begivenhed Kategori: