Tag-arkiv: Sanne Munk Jensen

“Den skrev nærmest sig selv”

photo 3

Ungdomsromanen “Dig og mig ved daggry”, der har været indstillet til både Læsernes Bogpris og Politikens Litteraturpris, skrev nærmest sig selv. Det fortalte Sanne Munk Jensen, den ene af de to forfattere til bogen. Hun og Glenn Ringtved skrev bogen ved at maile frem og tilbage, og de blev meget hurtigt i processen enige om fortællerens stemme.

“Dig og mig ved daggry” fortælles af den døde Louise, og den fortællerstemme gav nogle meget store fordele, fortalte Sanne Munk Jensen. Ved at vælge den alvidende, døde piges perspektiv kunne forfatterne frit springe rundt i både tid og sted.

Søndagsevent: Sanne Munk Jensen

SanneSH

Sanne Munk Jensens og Glenn Ringtveds “Dig og mig ved daggry” er noget så sjældent som en ungdomsbog, som hverken unge eller gamle kan komme uden om.

Det er en fantastisk stærk historie om to unge elskede, der findes druknede og lænket sammen. En historie om tilfældigheder, misforståelser, svigt og tilgivelse, og om at elske så vildt og meningsfyldt, at det er værd at dø for.

Romanen, der har begejstret alle anmeldere, er indstillet til Læsernes Bogpris på 100.000 kroner, der uddeles sidst i marts.

Kom og hør Sanne Munk Jensen fortælle om bogen, og om, hvordan de to forfattere skrev den sammen.

Eventen er gratis, men kom gerne i god tid, for der er begrænset plads.

Forfattere i Thiemers Magasin

Lørdag havde vi besøg af en række forfattere, der signerede deres bøger. Flere af bøgerne kan du stadig nå at få gode juletilbud på.

Sanne Munk Jensen signerede sin nye ungdomsbog “Dig og mig ved daggry”. Bogen er netop blevet nomineret til Berlingskes læserpris.
“Uhyrlig, tragisk, velfortalt”, skrev Weekendavisen, mens Berlingskes anmelder kalder den “formidabel”.

photo kopi 5

Signe Wenneberg kom også forbi med flere af sine superflotte havebøger.

photo kopi 3

Og Lilja Scherfig og Otto Dickmeiss signerede rævefælder og postbude….Lilja scherfig

Julemarked med forfatterbesøg

Skærmbillede 2013-12-02 kl. 9.42.15 PM

Der er julemarked på Værnedamsvej og i Tullinsgade på lørdag, og i Thiemers Magasin får vi besøg af en række forfattere, der står parate til at give julegaven i år en særlig sløjfe ved at signere deres bøger:

LILJA SCHERFIG og OTTO DICKMEISS medbringer flere af deres fine børnebøger, SIGNE WENNEBERG spreder sommerdrømme med “Floras blomsterbog” og “Altanen – din have i højden” og SANNE MUNK JENSEN vil signere sin splinternye og meget roste ungdomsbog “Dig og mig ved daggry”.

Find programmet her