Tag-arkiv: Lotte Kirkeby Hansen

Søndagsevent: Vejen til debuten

 

Christine Ditlevsen

Christine Ditlevsen

Skærmbillede 2016-02-11 kl. 16.16.39

Lotte Kirkeby

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne søndag kommer det til at handle om, hvordan man når så langt som til at få udgivet en skønlitterær bog:

Vi får besøg af to debutanter, der begge har gået på vores skrivekurser:

Christine Ditlevsen, der sidste år debuterede med ungdomsbogen “Fredag lørdag søndag” på Høst & Søn. Bogen fik utroligt flotte anmeldelser og blev indstillet til Årets Debutantpris på Bogforum 2015.

Lotte Kirkeby, der netop er debuteret med novellesamlingen “Jubilæum” og har fået meget, meget fine anmeldelser.

De to vil fortælle om deres bøger og om deres erfaringer i forbindelse med hele processen:

Hvordan kom de i gang? Hvad gjorde de, når de var ved at gå i stå? Hvad fik de ud af skrivekurserne? Er de i en skrivegruppe? Hvordan fik de hul igennem til forlaget? Hvordan kom aftalen i stand? Hvad betyder anmeldelserne?

De to forfattere bliver interviewet af journalist Camilla Lindemann.

Entré: 50,- (40,- for medlemmer).

Hvis du vil være sikker på at få en plads, kan du tilmelde dig ved at sende en mail til til@thiemersmagasin.dk

Bogreception: Lotte Kirkeby Hansen

Skærmbillede 2016-02-05 kl. 12.41.14

Reception for Lotte Kirkeby Hansen. Hun debuterer med novellesamlingen “Jubilæum”, der udkommer på Rosinante .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Man bliver top-motiveret”

Vi har flere tilbud om skrivekurser i Thiemers Magasin her i foråret, og vores undervisere har hjulpet flere på vej med udgivelser.
To af dem, der har fået udgivet bøger efter kurser hos os, er Christine Ditlevsen og Lotte Kirkeby.

Lottes debut, novellesamlingen “Jubilæum”, udkommer den 10. marts på forlaget Rosinante. Hun har deltaget i kurser hos både Christina Englund og Mathilde Walter Clark:

Lotte Kirkeby4_stor

 

“Måske er det gulvet, der er gult, eller duften af kaffe og nye bøger, som skaber den særlige stemning på skrivekurserne i Thiemers Magasin. Ellers også er det alle de andre, der er kommet, ligesom en selv, for at skrive, og som endelig har fundet et rum, hvor det bliver taget alvorligt og hjulpet på vej. Uanset forudsætninger, alder og uddannelse. Og uanset om underviseren hedder Christina, Mathilde eller Hanne. Det er ikke til at sige, om jeg ville være kommet i gang på egen hånd. Men jeg har svært ved at forestille mig, at jeg ville være blevet ved, så indædt og så opmuntret – og at jeg ville have fået min bog antaget – hvis det ikke havde for mine eftermiddage i Thiemers Magasin.”

 

 

 

Christine Ditlevsen debuterede med ungdomsbogen “Fredag lørdag søndag” i maj sidste år efter et kursus hos Christina Englund. Bogen fik utroligt flotte anmeldelser og blev indstillet til Årets Debutantpris på Bogforum 2015. Også hun fik meget ud af kurset i Thiemers Magasin:

 

Christine Ditlevsen

“Jeg kan varmt anbefale Christina Englunds skrivekursus. Kurset finder sted i det hyggelige kursuslokale i Thiemers, hvor kaffen er god, og der er plads til at kreativiteten kan blomstre. Sammen med holdet arbejder Christina med en række skriveteknikker, fx sætningsmaskinen, flowskrivning og fællesskrivning, som gør, at man bliver top-motiveret til at skrive, uanset om man kommer som journalist, digter eller uden erfaring.”

 

Læs her om de skrivekurser, vi har på programmet her i foråret.