Tag-arkiv: Katrine Marie Guldager

Søndagsevent: Katrine Marie Guldager

Entré: 60,- (50,- for medlemmer).

Hvis du vil være sikker på at få en plads, kan du tilmelde dig ved at sende en mail til til@thiemersmagasin.dk

 

 

Den 29. maj udkommer Katrine Marie Guldagers nye roman, “Et rigtigt liv”.

Filip er ikke sikker på særlig meget her i livet, men én ting ved han: Han vil ikke ende som sine forældre.

Efter nogle år på kostskole, begynder han at studere jura. Han får hurtigt et godt netværk blandt de unge overklassejurister i 80’ernes København, og verden står åben. Men noget, hans farmor engang sagde, spøger i ham: Arbejde er ikke det vigtigste i livet, det vigtigste valg, man nogensinde kommer til at træffe, er, hvem man gifter sig med. Men hvordan ved man, om man vælger rigtigt?

ET RIGTIGT LIV er en fortælling om jagten på lykke og kærlighed. Om den svære balance mellem familie og karriere, om forventningspres og forpligtelser, om venskaber og længslen efter at blive elsket for den, man er.

Katrine Marie Guldager har både skrevet digte, hørespil, noveller, børnebøger og romaner. Hun er måske mest kendt for sine romaner, ikke mindst for den store familiesaga,  “Køge-krøniken”, og for romanen “Bjørnen”, der udkom sidste år.

Forfatteren bliver interviewet af journalist Henrik Bay.

 

Søndagsevent: Katrine Marie Guldager

Katrine Marie Guldager

 

“Peters død” er fjerde bind af Katrine Marie Guldagers Køge-krønike. Den foregår i 1972, og vi følger søskendeparret Henry og Leonora ind i den turbulente tid, hvor hippier og venstreorienterede sætter dagsordenen. Henry er blevet far og er flyttet i kollektiv, mens Leonora er ulykkelig over sin barnløshed, og Lilly bliver forladt af Ib Berthelsen. Da Leonora finder faren Peter død, mærkes det som et jordskælv, hvis rystelser forplanter sig ud i familien og i hele resten af fortællingen.

Entré: 40,-
Entré for medlemmer: 30,-

Vind “Peters død” før Guldagers besøg søndag

photo 2Der “er ild i teksten” skrev Politikens Bjørn Bredal i sin anmeldelse af Katrine Marie Guldagers nye bog “Peters død”. I anledning af vores søndagsevent med hende den 7. september kan du vinde et eksemplar af romanen.
Du skal blot svare på følgende spørgsmål:
“Peters død” er fjerde bog i en serie, der foregår hvor?
Send svaret til os på til@thiemersmagasin.dk senest onsdag, hvor vi trækker lod om bogen.