Tag-arkiv: Jesper Wung-Sung

Jesper Wung-Sung i Thiemers

Jesper Wung-Sung har skrevet en fantastisk roman om sin kinesiske oldefar, der kom til Danmark i 1902 og blev udstilllet i Tivoli.

Han forelskede sig i danske Ingeborg og hun i ham, og selvom de mødte megen fordømmelse – Ingeborgs familie slog f. eks. hånden af hende, og hun måtte opgive sit statsborgerskab for at blive gift med San – så insisterede de på kærligheden.

Der var fuldt hus i salonen, da Jesper Wung-Sung fortalte om bogen ved vores event i søndags.

Søndagsevent: Jesper Wung Sung – UDSOLGT –

UDSOLGT:
Der er ikke noget at sige til, at eventen med forfatteren er udsolgt på søndag, men skriv til os, hvis du vil på venteliste: til@thiemersmagasin.dk

“MESTERVÆRK”
Anmelderne er vildt begejstrede for Jesper Wung-Sungs roman “En anden gren, der udkommer i dag (1/9). Fem stjerner i Børsen, seks i Kristeligt Dagblad, fremragende anmeldelse i Weekendavisen, fem hjerter i Politiken.


 

Jesper Wung Sungs nye roman, “En anden gren”, udkommer 1. september, og søndag den 3. september kan du høre ham fortælle om den i samtale med boghandler Rikke Viemose.

I 1902 åbner Tivoli dørene for en eksotisk og spektakulær udstilling. Blandt parkens forlystelser kan man opleve ægte kinesere. De er kommet direkte fra Canton, Shanghai og Hong Kong. Man kan se dem arbejde, tilberede mad og underholde, og i programmet står der, at det er ”aldeles forbausende og grænser til det utrolige, hvad en Kineser kan udholde af legemlige Pinsler”.

Blandt kineserne er San Wung Sung. Blandt gæsterne Ingeborg Danielsen. San og Ingeborg vækker skandale. Kvinder, der omgås kinesere, er halvkvinder. Det kan Ingeborg læse i avisen, det får hun at vide af sine nærmeste. Men Ingeborg er Ingeborg, og det er på grænsen til det utrolige, hvad hun kan udholde for den mand, hun har forelsket sig i, ordløst og intenst.

Jesper Wung Sung skriver her for første gang om sine oldeforældre i romanform.

Forfatteren bliver interviewet af boghandler Rikke Viemose.

Entré: 50,- (40,- for medlemmer).

Hvis du vil være sikker på at få en plads, kan du tilmelde dig ved at sende en mail til til@thiemersmagasin.dk

Skriv også, hvis vi skal lægge en bog til side til dig.

Denne event er støttet af Statens Kunstfond

 

 

 

Anmelderne kalder Wung-Sungs bog for “mesterværk”

 

UDSOLGT:
Eventen med Jesper Wung-Sung er udsolgt på søndag, men skriv til os, hvis du vil på venteliste: til@thiemersmagasin.dk

Anmelderne er vildt begejstrede for Jesper Wung-Sungs roman “En anden gren, der udkommer i dag.

Fem stjerner i Børsen, seks i Kristeligt Dagblad, fremragende anmeldelse i Weekendavisen, fem hjerter i Politiken.

Voldsomme historier om mænd

Det vrimler pludselig med nye, stærke og realistiske romaner om mænd:

I dag udkom Jens Vilstrups roman “Opland” om en mand, der vender tilbage til den jyske hjemegn, da hans far dør, og han pludselig står ansigt til ansigt med  sin traumatiske barndom.

I går udkom Daniel Denciks “Anden person ental”, der ligesom Vilstrups roman delvist bygger på selvbiografisk stof. “Anden person ental” handler om en far, der mister retten til at se sine børn, da eks-hustruen rejser falske anklager om vold og mishandling af dem.

Forleden udkom også Jesper Wung-Sungs roman “Men”, om to venner, der ikke har set hinanden siden teenageårene på grund af en voldsom episode, hvor en tredje ven omkom.

photo 2 kopi 2

photo kopi 5