Tag-arkiv: Hanne Højgaard Viemose

Søndagsevent: Hanne Højgaard Viemose

Entré: 60,- (50,- for medlemmer).

Hvis du vil være sikker på at få en plads, kan du tilmelde dig ved at sende en mail til til@thiemersmagasin.dk

 

 

Hanne Højgaard Viemoses tredje roman, “HHV, Frshwn – Dødsknaldet i Amazonas” er hendes vildeste og bedste.

Politikens Lilian Munk Rösing giver den 5 hjerter, kalder den “stor litterær kunst” og skriver, at “der er en puls, en nerve, et drive i Viemoses prosa, så man bare hopper på og holder fast og lader sig rive med, grinende, gysende, gispende, jamrende.”

Romanen er ikke for sarte sjæle, for forfatteren sparer ingen og mindst af alle sig selv i sit forsøg på at gøre op med patriarkalske strukturer i både store internationale og mindre intime sammenhænge. Hun bruger løs af egne erfaringer, men værgrer sig ved betegnelsen autofiktion. Selv kan hun bedst lige prædikatet “punk-feminisme”, som en kritiker benævnte bogen for nylig.

Søndag den 10. februar er Hanne Højgaard Viemose gæst i Thiemers Magasin, hvor hun vil tale om bogen med ejeren af Thiemers Magasin, Rikke Viemose, der også er forfatterens kusine.

“Vild og velskrevet …djævelsk morsom. Livet for fuld udblæsning” (Børsen)
“Aggressivt underholdende” (Weekendavisen)
“En seriøst morsom roman” (Jyllands-Posten)

Søndagsevent: Hanne Højgaard Viemose

HanneHannah, Hanne og Anne kalder hovedperson sig selv i Hanne Højgaard Viemoses nye roman ‘Mado’, der udkommer i august. Romanen pendulerer frem og tilbage mellem selvbiografi og fiktion. En ung kvinde bliver gravid i bomuldsmarkerne i Australien, får et barn i Korea, møder en mand i Island og lever som enlig mor i Gellerup.

‘Mado’ kredser om spørgsmålene om, hvor man ender, når man holder op med at flygte fra sig selv, hvad man gør, når man pludselig ikke kun har ansvar for sig selv. Det er barskt, hjerteskærende og ind imellem også virkelig morsomt.

Journalist og redaktør Mette Willumsen interviewer.

Entré: 50,- (40,- for medlemmer).

Hvis du vil være sikker på at få en plads, kan du tilmelde dig ved at sende en mail til til@thiemersmagasin.dk

 

 

 

 

 

 

“Utroligt hård og underligt humoristisk”

“Utroligt hård og underligt humoristisk”. Sådan skriver Mikkel Krause Frantzen om Hanne Højgaard Viemoses nye roman, som han giver 5 hjerter og kalder “meget, meget god”. Du kan opleve hende i Thiemers til vores event den 30. august kl. 15.

Skærmbillede 2015-08-20 kl. 08.19.33