Tag-arkiv: Camilla Lindemann

Søndagsevent: Kristen Bjørnkjær og Camilla Lindemann

Entré: 70,- (60,- for medlemmer).

Hvis du vil være sikker på at få en plads, kan du tilmelde dig ved at sende en mail til til@thiemersmagasin.dk

 

 

 

 

Venter de bare på, at en partner skal dukke op af disen, eller vogter de deres frihed med gitter og hængelås? Dater de på nettet? Har de et sexliv? Bliver de grebet af angst ved tanken om at bo alene i et sommerhus?

I den nye bog, “MIT LIV SOM ENESTÅENDE” har Camilla Lindemann – der selv er single – 16 eksistentielle og ærlige samtaler med mænd og kvinder mellem 45 og 78 om at være alene.

Blandt samtalepartnerne i bogen er “årets dansker”, CEO Katja Iversen, forfatter og foredragsholder Signe Wenneberg, borgmester Michael Ziegler samt forfatter og journalist Kristen Bjørnkjær.

17. februar vil Camilla Lindemann og Kristen Bjørnkjær fortælle om bogen og om at være alene, i samtale med ejer af Thiemers Magasin, Rikke Viemose.

Kristen Bjørnkjær fik i 1976 et stort litterært gennembrud med digtsamlingen “Kærestesorg”, der kom i hele 17 oplag(!) Derudover har han i mange år været kulturjournalist, fortrinsvis for Dagbladet information.

Camilla Lindemann, 69, er journalist og forfatter. Hun er tidligere chefredaktør for magasinerne IN, Femina og Psykologi. Hun er forfatter til flere bøger, blandt andet romanen “Vovestykker” og senest bogen “60 Med Mere, livskvalitet har ingen alder”.

En aften med Camilla Lindemann og Ole Hartling

Journalist og forfatter Camilla Lindemann (67) skriver i sin nye bog “60 med mere” om det aktive liv efter de 60. Hun har opsøgt en række mennesker, der gør os klogere på det, og hun søger svar på spørgsmål som:

Kan mormor gå i cowboystøvler? Interesserer hun sig for sex? Kan man skifte karriere, når man er 65? Overtager vemoden, når man runder 70? Hvem er man, når man ikke arbejder mere? Er det i orden ikke at passe børnebørn, fordi man skal spille golf? Er det forsvarligt at blive far som 60-årig, og hvordan kommer man videre efter tabet af to ægtefæller?

 

Denne aften har du mulighed for at møde forfatter Camilla Lindemann sammen med en af bogens interviewede, tidligere formand for Etisk Råd, Ole Hartling.
De vil diskutere, hvordan de oplever livet efter de 60, med de store spørgsmål og valg, der følger med.

Entré inkl. et glas vin: 85,- (75,- for medlemmer).

Hvis du vil være sikker på at få en plads, kan du tilmelde dig ved at sende en mail til til@thiemersmagasin.dk

Skriv også, hvis vi skal lægge en bog til side til dig.

 

 

 

Søndagsevent: Camilla Lindemann

 

Skærmbillede 2016-04-19 kl. 16.14.27

”Vovestykker” er Camilla Lindemanns første roman. Forfatteren, der er kendt som mangeårig redaktr for blandt andet Femina, har skrevet en roman om alder, karriere, kærlighed, lidenskab og sex. Om kvinder, der vover noget, og som insisterer på, der er et spændende liv efter de 60.

Camilla Lindemann fortæller historien med indsigt og kras humor, og du kan møde hende ved vores søndagsevent 8. maj i samtale med boghandler Rikke Viemose.

Entré: 50,- (40,- for medlemmer).

Hvis du vil være sikker på at få en plads, kan du tilmelde dig ved at sende en mail til til@thiemersmagasin.dk

Skriv også, hvis vi skal lægge en bog til side til dig.

 

Søndagsevent: Vejen til debuten

 

Christine Ditlevsen

Christine Ditlevsen

Skærmbillede 2016-02-11 kl. 16.16.39

Lotte Kirkeby

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne søndag kommer det til at handle om, hvordan man når så langt som til at få udgivet en skønlitterær bog:

Vi får besøg af to debutanter, der begge har gået på vores skrivekurser:

Christine Ditlevsen, der sidste år debuterede med ungdomsbogen “Fredag lørdag søndag” på Høst & Søn. Bogen fik utroligt flotte anmeldelser og blev indstillet til Årets Debutantpris på Bogforum 2015.

Lotte Kirkeby, der netop er debuteret med novellesamlingen “Jubilæum” og har fået meget, meget fine anmeldelser.

De to vil fortælle om deres bøger og om deres erfaringer i forbindelse med hele processen:

Hvordan kom de i gang? Hvad gjorde de, når de var ved at gå i stå? Hvad fik de ud af skrivekurserne? Er de i en skrivegruppe? Hvordan fik de hul igennem til forlaget? Hvordan kom aftalen i stand? Hvad betyder anmeldelserne?

De to forfattere bliver interviewet af journalist Camilla Lindemann.

Entré: 50,- (40,- for medlemmer).

Hvis du vil være sikker på at få en plads, kan du tilmelde dig ved at sende en mail til til@thiemersmagasin.dk

Kvindesnak i salonen

C:C event smil

Det var kun det ene køn, der var repræsenteret til søndagseventen i dag (gæt selv hvilket!), men de, der kom, deltog i en interessant og ærlig snak om mor-datter-forhold.

De fleste af os har nogle ting, vi bebrejder vores mødre, men hvor mange af os får faktisk talt om det og kommer videre?

Det har Camilla og Caroline gjort – hvilket bogen “Heldigvis begik jeg ikke de samme fejl som min mor – jeg gjorde nogle andre” er bevis på.

Flere af tilhørerne købte bogen for selv at læse den først og derefter give den til deres mor. En julegaveidé måske?

 

Søndagsevent: Kvindeliv – mor og datter

 

Skærmbillede 2013-11-10 kl. 6.34.33 PMEn datter kan som ingen anden konfrontere sin mor med de valg, hun har truffet, og de konsekvenser de har haft.

Camilla Lindemann blev i en alder af 37 chefredaktør i en hård og på det tidspunkt mandsdomineret bladverden. Et karrierevalg, der kunne få store konsekvenser for hendes familieliv. Dog var det de valg, hun traf på den private front, som fik den største betydning for ikke mindste hendes datter Caroline: Tre skilsmisser, flytninger og mistede relationer. Det førte til sorg, savn og en vrede, som først mange år senere slog ned som lyn fra en klar himmel.

Camilla og Caroline har sammen skrevet bogen “Heldigvis – begik jeg ikke de samme fejl som min mor – Jeg gjorde nogle andre”. Gennem deres samtaler spejles to generationer og to forskellige kvindeliv. Bogen er en tour de force gennem hundrede års kvindeliv, for i samtalerne trækker de tråde til deres formødres vilkår. Bogen rejser et vigtigt spørgsmål om, hvordan vi som mor og datter forsones og frigøres og ikke mindst bliver os selv, samtidig  med at vi bevarer nærheden og kærligheden i forholdet.

Camilla Lindemann er førdt i 1949. Hun har været chefredaktør for magasinerne IN, Femina og Psykologi.

Caroline Lindemann er født i 1973 og arbejder som freelancejournalist.

Arrangementet er gratis.