Tag-arkiv: Alice Munro

Thiemers læseklub 1

Har du lyst til at være med i Thiemers’ læseklub? Vi mødes en gang om måneden i salonen og diskuterer månedens bog.

Rikke styrer diskussionen. Hun ejer Thiemers Magasin, er journalist og BA i Litteraturvidenskab.

Vi har tidligere læst Lena Anderssons “”Brugstyveri”, Siri Hustvedts “Den flammende verden”, Haruki Murakamis “Hardboiled Wonderland og Verdens Ende”, Tomas Espedals “Biografi Dagbog Breve”, Elena Ferrantes “Min geniale veninde”, Daniel Denciks “Anden person ental”, Josefine Klougarts “Om mørke”, Trude Marstein: “Hjem til mig”, Alice Munro: “For meget lykke”/”Too Much Happiness” og Kaspar Colling Nielsen: “Den danske borgerkrig 2018-24″.

Tidspunkt:
Læseklubben mødes en eftermiddag om måneden fra klokken 16:30 til 17:30.

Pris:
Medlemsskab af Thiemers Magasin (250 kroner, der også giver 10% rabat på alle bogindkøb) + køb i Thiemers Magasin af de bøger, der skal diskuteres. Ved tilmelding betales for medlemskab og den første bog.

Thiemers læseklub

Thiemers læseklub mødes en gang om måneden og diskuterer en bog. Denne gang diskuterer vi Tomas Espedals “Biografi Dagbog Breve”.

Rikke styrer diskussionen. Hun ejer Thiemers Magasin, er uddannet journalist og BA i litteraturvidenskab.

Hvis du har lyst til at være med, så ring, skriv eller kom ind i butikken og meld dig til. Man skal være medlem af Thiemers Magasins venner (250 kr. for et år), men ellers koster det ikke noget at være med.

Vi har tidligere læst:

Dorthe Nors’ “Kantslag”
Daniel Denciks “Anden person ental”
Josefine Klougarts “Om mørke”
Trude Marstein: “Hjem til mig”
Alice Munro: “For meget lykke”/”Too Much Happiness”
Kaspar Colling Nielsen: “Den danske borgerkrig 2018-24″

Thiemers læseklub

Thiemers læseklub mødes en gang om måneden og diskuterer en bog.

Denne gang taler vi om dette års nobelpristager Alice Munros “For megen lykke”/”Too much happiness”.

Rikke styrer diskussionen. Hun ejer Thiemers Magasin, er uddannet journalist og BA i litteraturvidenskab.

Hvis du har lyst til at være med, så kom ind i butikken og meld dig til. Man skal være medlem af Thiemers Magasins venner (250 kr. for et år), men ellers koster det ikke noget at være med.

 

Første møde i den nye læseklub

læseklub

“Den danske borgerkrig 2018-24” af Kaspar Colling Nielsen var den første roman, vi diskuterede i Thiemers nye læseklub.

Det blev en superhyggelig eftermiddag, hvor vi både fik diskuteret forfatterens helt særlige skrivestil, hans vilde fantasi og ikke mindst de store emner, han kommer omkring i bogen som for eksempel: Den økonomiske krise, hvad vil det sige at være et menneske (contra et dyr), hvordan opstår ondskab?

Forfatteren kommer selv og læser op og fortæller i Thiemers Salon søndag den 24. kl. 13 – alle er velkomne – så her kan man høre forfatterens egne tanker i forbindelse med bogen.

Næste måneds bog i læseklubben er Alice Munros “For megen lykke”/”Too much happiness”. Vi mødes næste gang torsdag den 12. december. Hvis du har lyst til at være med, så kom ind i butikken og meld dig til. Man skal være medlem (250 kr. for et år), men ellers koster det ikke noget at være med.